OVER ONS

Welkom bij Glitterflessen.nl!

Dit zijn wij, Andrea, Kelly & Nancy. We hebben alle drie dezelfde achternaam, want wij zijn familie en we wonen in Purmerend.

Andrea werkt al 30+ jaar als verzekeringsacceptant. Ze is al heel lang getrouwd met Paul en samen hebben ze twee meiden; wij dus: Nancy en Kelly. Andrea is eigenlijk altijd wel in voor een feestje en is het liefst de hele dag met glitters bezig. Kan er glitter op? Dan zal ze dat doen. Ze heeft een hart van goud en is de beste moeder die je kan wensen!

Kelly studeert momenteel Creative Business aan de HvA. Ze heeft lang gezocht naar haar passie. Eigenlijk komt ze uit de zorg, hiervoor heeft ze ook al eerder een opleiding afgerond als verpleegkundige. Toch kan ze daar niet echt haar creativiteit kwijt. Vandaar de stap naar haar huidige opleiding. Ze is al heel wat jaren samen met Richard. Samen verzinnen ze de leukste projecten. De meest recente; een bus ombouwen tot camper, en dit is gelukt! Ze trekken er samen graag op uit.

Van links naar rechts: Andrea, Kelly & Nany

Nancy werkt als administratief medewerker in de financiële sector. Samen met haar vriend Ricardo, hond en kat woont ze in Zuidermeer. Een eigen onderneming leek haar altijd wel wat, maar waarin? En hoe begin je daar nou mee? Dit avontuur kunnen delen samen met haar moeder en zusje is geweldig en we hopen ons geluk met jullie te kunnen delen door middel van onze creaties.

 

Creativiteit zit in ons bloed. Al vanaf kleins af aan zijn we aan de knutsel. Van elk seizoen een andere kleur op de muur schilderen tot de meest spectaculaire surprises met Sinterklaas. We worden steeds fanatieker.
Onze droom om een bedrijf te starten vanuit onze passie voor creativiteit is nu eindelijk uit gekomen. Op 1 oktober 2021 is Knap Creaties geboren en nu een jaar later ook Glitterflessen.nl!

De mooiste momenten in je leven vliegen altijd voorbij. Wij proberen ze vast te leggen in de kleine geluksmomentjes. We staan altijd open voor ideeën! Weet je iets leuks? Neem dan gerust contact met ons op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.