RELATIE- OF BRUILOFT GESCHENKEN

Unieke glitterflessen zijn een perfecte keuze als relatieschenk of bedank cadeautje voor je bruiloft!

Ze zijn niet alleen mooi en uniek, maar ook lekker en persoonlijk. Wij maken ze in elke kleur zodat ze bij het thema van je bruiloft of bedrijf.

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om de banden met klanten en partners te versterken en tegelijkertijd je merkbekendheid te vergroten.

Glitterflessen zijn ook een geweldige manier om je waardering te tonen aan je ceremoniemeester of getuigen. Deze personen hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jouw grote dag soepel verloopt, en ze verdienen een speciaal cadeau als bedankje. Een glitterfles met hun naam of initialen erop is een uniek en persoonlijk geschenk dat ze zeker zullen waarderen.

Bovendien kunnen glitterflessen ook dienen als decoraties voor de receptietafels of als onderdeel van de tafelschikking. Je kunt ze gebruiken als tafelnummers of als decoratie op de stoelen van de bruid en bruidegom. Ze voegen een vleugje sprankeling en glamour toe aan je bruiloft, en zijn een fantastische manier om je gasten te verassen.

Het beste van alles is dat glitterflessen ook na de bruiloft kunnen worden gebruikt als decoratie in huis. Ze zijn duurzaam en kunnen een blijvende herinnering zijn aan je speciale dag.

Kortom, unieke glitterflessen zijn een perfect cadeau voor je bruiloftsgasten, ceremoniemeester en getuigen of relaties, en een mooie toevoeging aan de decoratie van je bruiloft of bedrijf!

Bel 0643175417 of mail info@knapcreaties.nl gerust voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.