Levertijd, verzenden & afhalen

Alle artikelen worden met een hoop aandacht en met de hand gemaakt. We proberen alle bestellingen uiteraard zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Wil je de bestelling op een bepaalde datum binnen hebben of is er iets met spoed nodig? Neem dan gerust contact op via info@knapcreaties.nl of +31643175417, we doen ons uiterste best voor je!

 

De levertijd voor gepersonaliseerde artikelen (denk hierbij aan artikelen met naam, datum of tekst) is 5 tot 7 werkdagen werkdagen.

Nadat jouw bestelling is meegegeven aan een koerier is de levertijd in handen van de postbezorger, hier hebben wij helaas geen invloed meer op.

 

Verzenden

Wanneer we met veel zorg jouw geluksmomentje gemaakt hebben, brengen we het zo snel mogelijk weg om te verzenden. Mochten we, om wat voor reden dan ook, de levertijd niet halen, brengen we je hiervan op de hoogte.

PostNL verzorgt onze levering. Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je een mailtje met daarin de Track & Trace code. Check hiervoor ook je spam of ongewenste mail.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Pakket €9,00
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50!

Afhalen

Gratis afhalen in Purmerend is ook mogelijk! Zodra je bestelling klaar is, ontvang je een mail. Neem contact met ons op om een afhaalmoment af te spreken. Dit kan via info@knapcreaties.nl of +31643175417.